File de vită cu sfeclă roșie și hrean

File de vită cu sfeclă roșie și hrean
Fileul de vită cu sfeclă roșie și hrean este un fără gluten felul principal. O porție conține 458 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, chervil și arpagic, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean, Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați carnea de vită și prăjiți rapid pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați într-un vas rezistent la cuptor și condimentați peste tot cu sare și piper. (Nu spălați tigaia; îl puteți folosi din nou.) Prăjiți timp de 35-45 de minute, în funcție de cât de bine vă place carnea gătită și de grosimea articulației. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Între timp, curățați șalotele, lăsând rădăcinile intacte și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
5
Încălziți încă 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați șalotele și gătiți ușor timp de 10 minute, rotind până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară cu zahărul tos și se fierbe încă câteva minute, apoi se scoate de pe foc și se răstoarnă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8
Încălziți uleiul vegetal, de aproximativ 2,5 cm adâncime, într-o tigaie largă sau wok. Tăiați subțire sfecla roșie și întindeți feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie. Uscați-le cu mai multă hârtie de bucătărie. Verificați dacă uleiul este suficient de fierbinte, aruncând cu atenție o felie de sfeclă roșie dacă se ridică imediat la suprafața acoperită cu bule, uleiul este gata. Prăjiți feliile de sfeclă roșie în loturi timp de 2-3 minute până când sunt ondulate și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se scurge bine pe o farfurie mare tapetată cu hârtie de bucătărie și se lasă să se răcească.
10
Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați după gust.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Tăiați carnea de vită rece în felii subțiri folosind un cuțit foarte ascuțit, neserrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Puneți frunzele de salată în castron cu șalotele, aruncați bine și întindeți-le pe un platou mare de servire. Aranjați feliile de carne de vită deasupra frunzelor, lingând puțin pansament pe fiecare felie pe măsură ce mergeți. Împrăștiați chipsurile de sfeclă roșie peste vas și serviți cu cartofi noi sotati la cuptor (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista