File de vită cu sfeclă roșie și hrean
Fileul de vită cu sfeclă roșie și hrean este un fără gluten felul principal. O porție conține 458 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, chervil și arpagic, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean, Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați carnea de vită și prăjiți rapid pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Transferați într-un vas rezistent la cuptor și condimentați peste tot cu sare și piper. (Nu spălați tigaia; îl puteți folosi din nou.) Prăjiți timp de 35-45 de minute, în funcție de cât de bine vă place carnea gătită și de grosimea articulației. Se lasă să se răcească.
Între timp, curățați șalotele, lăsând rădăcinile intacte și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Încălziți încă 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați șalotele și gătiți ușor timp de 10 minute, rotind până se înmoaie.
Se presară cu zahărul tos și se fierbe încă câteva minute, apoi se scoate de pe foc și se răstoarnă într-un castron mare.
Adăugați oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Încălziți uleiul vegetal, de aproximativ 2,5 cm adâncime, într-o tigaie largă sau wok. Tăiați subțire sfecla roșie și întindeți feliile pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie. Uscați-le cu mai multă hârtie de bucătărie. Verificați dacă uleiul este suficient de fierbinte, aruncând cu atenție o felie de sfeclă roșie dacă se ridică imediat la suprafața acoperită cu bule, uleiul este gata. Prăjiți feliile de sfeclă roșie în loturi timp de 2-3 minute până când sunt ondulate și crocante.
Se scurge bine pe o farfurie mare tapetată cu hârtie de bucătărie și se lasă să se răcească.
Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați după gust.
Tăiați carnea de vită rece în felii subțiri folosind un cuțit foarte ascuțit, neserrat.
Puneți frunzele de salată în castron cu șalotele, aruncați bine și întindeți-le pe un platou mare de servire. Aranjați feliile de carne de vită deasupra frunzelor, lingând puțin pansament pe fiecare felie pe măsură ce mergeți. Împrăștiați chipsurile de sfeclă roșie peste vas și serviți cu cartofi noi sotati la cuptor (vezi mai jos).