File de vită cu glazură Merlot
Fileul de vită cu glazură Merlot este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de gem de zmeură, pancetta, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mușchi de vită cu gem de usturoi și Merlot, Piept de vită cu Merlot și prune, și Piept De Vită Cu Ceapă Caramelizată Și Sos Merlot.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați bulionul, Merlotul, gemul și piperul până la fierbere, apoi fierbeți până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 7 minute în total.
Între timp, desfaceți pancetta și înfășurați o felie în jurul marginii fiecărei fripturi. Se fierb fripturile pe un raft într-o tigaie la 4 până la 6 inci de la foc până se rumenesc, 6 până la 7 minute. Întoarceți fripturile și fierbeți până când blaturile sunt rumenite, cu 6 până la 7 minute mai mult pentru rare. Gatiti mai mult, daca doriti.
Puneți fripturile pe farfurii calde și sosul de lingură peste ele.