File de somon Pinot-scândură
Fileul de somon Pinot-plank este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 339 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 crenguțe de rozmarin, somon, Gew otrivrztraminer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați File De Somon Din Scândură De Cedru La Grătar, BBQ scândură somon, și Cedru Scândură Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Trageți înapoi cornhusks, dar nu îndepărtați. Aruncați mătasea de porumb. Împingeți cojile la loc. Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați Gewrztraminer și 1 galon de apă.
Adăugați porumb și așezați o farfurie deasupra urechilor pentru a rămâne cufundat. Înmuiați porumbul cel puțin 4 ore la temperatura camerei sau până la 1 zi la frigider.
Într-un recipient suficient de larg și suficient de lung pentru a ține scândura (o chiuvetă, o tigaie sau o pungă de plastic grea), combinați 2 părți apă și 1 parte Pinot Noir. Clătiți scândura; scufundați în amestecul Pinot Noir timp de cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit, scufundați peștele în amestecul de vin roșu cu scândura.
Într-un alt recipient, înmuiați așchii de lemn în 2 până la 3 căni din amestecul de vin roșu.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect. Dacă utilizați brichete de cărbune, Movilă și aprinde 60 brichete pe firegrate de un gratar (20 la 22 în. larg) cu capac; guri de aerisire deschise. Când brichetele sunt punctate cu cenușă cenușie, în 15 până la 25 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale focului.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni (10 cărbuni).
Dacă utilizați un grătar cu gaz, acesta trebuie să fie echipat cu un control pentru reglarea căldurii în centrul grătarului. Pentru a încălzi grătarul, acoperiți și porniți la maxim aproximativ 10 minute. Opriți căldura în centrul grătarului, dar lăsați căldura pe părțile opuse la înălțime.
Presărați-le pe cărbuni fierbinți. Sau, dacă folosiți un grătar cu gaz, puneți chipsuri într-o cutie de fum sau o tigaie de folie direct pe căldură într-un colț, pe măsură ce grătarul se încălzește. Ridicați peștele și scândura din lichid.
Așezați peștele pe scândură, pielea în jos și acoperiți cu 3 crenguțe fiecare de rozmarin, maghiran și cimbru.
Puneți grătarul la loc. Setați scândură și pește pe grătar între cărbuni sau căldură cu gaz. Acoperiți grătarul, deschideți orificiile de aerisire și gătiți 10 minute. (În cazul în care chars scândură, uda sau mop zone întunecate cu apă.)
Scurgeți porumbul și așezați-l pe grătar direct la foc; acoperiți grătarul. Întoarceți porumbul pe măsură ce cojile se ard și gătiți peștele până când este abia opac, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Transferați porumbul și scândura cu pește pe masă. Înlocuiți ierburile arse cu cele proaspete și garnisiți peștele cu lămâie.
Tăiați peștele în bucăți și ridicați-l cu o spatulă. Scoate cornhusks.
Adăugați sare, piper și lămâie după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.