File de somon cu roșii și arpagic
Fileuri de somon cu roșii și arpagic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.81 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de roșii, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ File de somon în sos de Caper de roșii, File de somon la grătar cu roșii și tarhon, și Fileuri De Somon Herbate Cu Topping De Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
Presărați fileuri cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți 4 căni de apă doar la fierbere într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Reduceți căldura și adăugați fileuri; acoperiți și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți fileurile din tigaie, folosind o spatulă cu fante și așezați-le pe un platou de servire. Puneți deoparte; păstrați cald.
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați șobolani și usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați vin și gătiți până se reduce la jumătate. Se amestecă roșii, 2 linguri de arpagic, suc de lămâie, 1/4 linguriță de sare și piper alb. Se toarnă sosul uniform peste fileurile de somon și se servește imediat.
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.