File de eglefin frecat cu condimente pe couscous de portocale și pătrunjel
Fileuri de eglefin frecate cu condimente pe couscous de portocale și pătrunjel este un pescatarian felul principal. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 600 de calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită nuci de pin, coajă de portocală, pătrunjel cu frunze plate și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fileuri aspre de portocale frecate cu condimente și prăjite, Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel, și Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Frecați fileurile de eglefin cu amestecul de condimente și lăsați-le deoparte.
Puneți cuscusul într-un castron mare rezistent la căldură.
Se toarnă peste 500ml / -8°l oz de apă clocotită și se lasă la macerat 5 minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie și gătiți ușor ceapa timp de 5 minute, până când este moale și aurie.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și sultanele.
Puneți cuscusul cu o furculiță, apoi adăugați amestecul de ceapă, coaja de portocală și sucul și jumătate de pătrunjel. Se amestecă bine și se condimentează cu piper negru. Puneți vârful într-o tavă de prăjire și nivelați suprafața.
Aranjați fileurile de pește deasupra cuscusului. Acoperiți ușor cu o bucată mare de folie.
Coaceți timp de 15-20 de minute, timp în care peștele trebuie gătit depinde de grosimea fileurilor. Pentru a verifica, carnea ar trebui să arate opacă și să se descuameze ușor atunci când este împinsă cu o furculiță.
Serviți imediat, presărat cu patrunjelul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru fileurile de eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.