File de cod cu crustă de fistic
Fileurile de cod cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 293 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Această rețetă de la finecooking.com are 95 de fani. Un amestec de pesmet, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ File De Pește Cu Crustă De Fistic, Fileuri De Cambulă Cu Crustă De Nuci, și File De Pește Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
Bacsis: indiferent dacă folosiți fileuri tradiționale sau fileuri, testul de coacere este același: fulgii se vor separa ușor, iar peștele va fi opac.
Încălziți cuptorul la 218°.tapetați o foaie mică de copt cu folie și ungeți ușor folia (spray-ul este bine). Tăiați fisticul în bucăți medii-fine.
Combinați nucile, pesmetul, parmezanul, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Stropiți cu uleiul de măsline și aruncați cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite uniform. Dacă utilizați fileuri cu capete conice, pliați ușor capetele sub pentru a crea un file de grosime uniformă.
Întindeți uniform partea superioară a fiecărui file cu muștarul. Apăsați partea acoperită cu muștar a fiecărui file în amestecul de firimituri pentru a acoperi generos peștele. Așezați fileurile, cu partea de acoperire în sus, pe tigaia pregătită.
Presărați amestecul de firimituri rămas peste fileuri pentru a forma un strat gros.
Coaceți fileurile până când toppingul este crocant și rumenit și peștele este gătit, 10 până la 12 min., în funcție de grosime (vezi mai jos pentru testul de coacere).
Serviți imediat. Sugestii De Servire
Fasolea verde aburită și cartofii roșii sau orezul brun sunt acompaniamente excelente.
26, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
9, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.