File de cod cu crustă de fistic

File de cod cu crustă de fistic
Fileurile de cod cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 293 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Această rețetă de la finecooking.com are 95 de fani. Un amestec de pesmet, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ File De Pește Cu Crustă De Fistic, Fileuri De Cambulă Cu Crustă De Nuci, și File De Pește Cu Crustă De Pecan.

Instrucțiuni

1
Bacsis: indiferent dacă folosiți fileuri tradiționale sau fileuri, testul de coacere este același: fulgii se vor separa ușor, iar peștele va fi opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți cuptorul la 218°.tapetați o foaie mică de copt cu folie și ungeți ușor folia (spray-ul este bine). Tăiați fisticul în bucăți medii-fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați nucile, pesmetul, parmezanul, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți cu uleiul de măsline și aruncați cu o furculiță până când firimiturile sunt umezite uniform. Dacă utilizați fileuri cu capete conice, pliați ușor capetele sub pentru a crea un file de grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Întindeți uniform partea superioară a fiecărui file cu muștarul. Apăsați partea acoperită cu muștar a fiecărui file în amestecul de firimituri pentru a acoperi generos peștele. Așezați fileurile, cu partea de acoperire în sus, pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați amestecul de firimituri rămas peste fileuri pentru a forma un strat gros.
7
Coaceți fileurile până când toppingul este crocant și rumenit și peștele este gătit, 10 până la 12 min., în funcție de grosime (vezi mai jos pentru testul de coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți imediat. Sugestii De Servire
9
Fasolea verde aburită și cartofii roșii sau orezul brun sunt acompaniamente excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1
Calorii
1
280, grăsime
2
16, Calorii Grase
1
140, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
26, Grăsimi Mononesaturate
4
9, carbohidrați
5
580, colesterol
6
50, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista