Fiesta friptură Chili este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 320 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei gras, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Fiesta Pepper Steak, Floribbean Fiesta Steak, și Fiesta Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Gatiti si amestecati friptura si piperul negru macinat in ulei incins pana se rumeneste pe toate partile, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă ceapa în carne de vită; se sotează până când ceapa este translucidă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Amestecați ardeiul gras verde, ardeiul gras galben și ardeiul gras roșu în amestecul de vită câte un ardei pe rând. Gatiti si amestecati pana la parfum, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ardei Galben
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe, boabele de rinichi, fasolea neagră, porumbul și sosul de roșii în amestecul de carne de vită-piper. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă și carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.