Ficatul și ceapa Irlandeză Lassie

Ficatul și ceapa Irlandeză Lassie
Ficatul și ceapa Irlandeză Lassie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de granule de bouillon de vită, ciuperci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ficat și ceapă, Ficat și ceapă cu sos, și Ficat și ceapă de școală veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu și ciupercile; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împingeți amestecul de ceapă în partea laterală a tigaiei și așezați untul în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ficatul de vițel, câte o felie pe rând. Acoperiți și gătiți până se rumenesc ușor, răsturnând feliile de ficat o dată, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
3
Tăiați felii de ficat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
4
Bateți împreună făina, apa și bulionul de vită într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă amestecul în tigaie; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul, apoi adaugati vin rosu. Gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc și se servește.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista