Ficat de vițel cu salată de spanac, crutoane și nuci de pin
Ficatul de vițel cu salată de spanac, crutoane și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 939 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, nuci de pin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată De Spanac Cu Nuci De Pin Prăjite, Dovlecei cu busuioc, nuci de pin și crutoane, și Salată de spanac cu Pecorino, nuci de pin și coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Prăjiți cuburile de pâine la cuptor până devin aurii, dar încă ușor moi în centru, aproximativ 15 minute.
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, muștarul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați 5 linguri de ulei încet, șoptind.
Combinați făina cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei și untul la foc moderat. Îndepărtați feliile de ficat cu amestecul de făină și scuturați excesul.
Puneți ficatul în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, cu 3 până la 4 minute mai mult. Ar trebui să fie încă roz în centru.
Într-un castron mare, aruncați spanacul cu toate, cu excepția a 2 linguri de pansament.
Adăugați crutoanele și nucile de pin și aruncați. Movilă spanacul pe farfurii și deasupra cu ficatul.
Stropiți cu pansamentul rezervat.
Recomandare de vin: deși cabernet-franc-roșii pe bază de Valea Loarei sunt practic ignorate în Statele Unite, aroma lor asemănătoare fructelor de pădure, corpul mediu și textura crocantă sunt adesea mai versatile cu mâncarea decât frații lor mai grei din Bordeaux. Un Saumur-Champigny va fi minunat aici.