Ficat De Pui Tocat

Ficat De Pui Tocat
Ficatul de pui tocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 205 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, crăpături, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Ficat De Pui Tocat, Spaghete cu ficat de pui, și Ficat de pui cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul de pui, îndepărtând orice bucăți de grăsime care aderă la ele. Nu este cu adevărat necesar să îndepărtați țesutul conjunctiv. Umeziți o foaie mare și curată de hârtie de ambalat maro trecând rapid ambele părți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
ApăApă
2
Așezați hârtia umedă pe tigaia pentru pui. Aranjați ficatul pe hârtie, lăsând puțin spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se presară generos cu sare grosieră. Se fierbe aproximativ 10 minute, urmărind cu atenție pentru a vă asigura că marginile hârtiei sunt suficient de umede pentru a preveni arderea lor. Umeziți dacă este necesar. Nu va trebui să întoarceți ficatul. Se fac atunci când vârfurile sunt maro, dar nu negre, iar interiorul este ferm, dar încă slab roz în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
4
Scoateți ficatul de pe hârtie și îndepărtați excesul de sare dacă se agață de ele. Ficatul poate fi tocat pe o scândură cu un cuțit de bucătari francezi sau poate fi tocat așa cum le-a făcut mama într-un castron mare de lemn cu un tocător de mână curbat, oarecum ca o lunetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
BolBol
5
Tăiați ficatul grosier și adăugați ouăle tăiate aproximativ, ceapa tocată grosier și griebenele. Se toacă constant până când amestecul este bine amestecat. Textura finală nu trebuie să fie prea fină, ci mai degrabă ca nucile tocate mediu-fine. Pe măsură ce tocați, adăugați sare și piper, gustând pe măsură ce mergeți. Rezultatul final ar trebui să fie destul de piperat și bine sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
OuăOuă
NuciNuci
6
Amestecați ușor doar câtă grăsime de pui este necesar pentru a face amestecul să se țină suficient pentru a fi ridicat pe o furculiță. Deoarece amestecul va fi răcit, acesta va ține împreună mai mult decât atunci când a fost cald, deci nu adăugați prea multă grăsime. Împachetați într-un vas sau castron, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Ficatul tocat are un gust mai bun dacă este lăsat să se răcească câteva ore înainte de a fi servit și îl prefer mult după 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
8
Scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire.
9
Se servește pe salată, garnisită cu ridichi feliate sau rase sau cu ridiche neagră și gust de ceapă. Matzoh-urile au fost considerate esențiale pentru acest fel de mâncare, dar biscuiții sau pâinea prăjită pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
RidicheRidiche
Salată VerdeSalată Verde
SavureazăSavurează
CeapăCeapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Dacă preferați, ficatul poate fi sotat în loc să fie fript. Pentru a face acest lucru, așezați 3 sau 4 linguri de grăsime de pui într - o tigaie de 10 până la 12 inci și fierbeți încet ficatul până când sunt ferme și maro auriu și doar puțin roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați ficatul și oricare dintre grăsimile care rămân în tigaie în vasul de tocat și continuați cu rețeta ca mai sus. În acest caz, probabil că nu va fi necesar să adăugați grăsime de pui la sfârșit, dar va fi nevoie de mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
12
Pentru a face un amestec mai fin, pentru a fi servit ca un cocktail întins, puneți ficatul, ceapa, ouăle și griebenele prin lama fină a unei Râșnițe de două ori și adăugați puțin mai multă grăsime Această metodă este cea mai bună dacă doriți să modelați ficatul într-o matriță. Ungeți ușor o matriță inelară de 8 inci pe interior cu ulei vegetal ușor aromat. Apoi împachetați amestecul de ficat ferm și răciți timp de cel puțin 5 ore, dar de preferință 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FicatFicat
OuăOuă
13
Se mulează pe un platou și se ornează cu ridichi. Un buchet de chickory cret, verde închis este o atingere plăcută în centrul inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista