Ficat De Pui Fandango
Ficat de pui Fandango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ceapă verde, ciuperci, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pilaf Cu Ficat De Pui, Ficat De Pui Balsamic, și Ficat De Pui Szechuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și piperul.
Așezați ficatul de pui în făina condimentată și aruncați pentru a acoperi.
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjesc până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Se scutură excesul de făină din ficat și se prăjește în grăsimea de slănină împreună cu ceapa verde până se rumenesc ușor la exterior.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se amestecă pentru a răzui orice bucăți de bunătate de jos.
Transferați amestecul într-un aragaz lent și sfărâmați-l în slănină. Se amestecă supa de ciuperci aurii, ciupercile și vinul alb. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore. Îngroșați sosul cu făină, dacă doriți, înainte de servire.