Fettuccine De Pui Cajun

Fettuccine De Pui Cajun
Reteta Fettuccine de pui Cajun este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 6. O porție conține 420 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți apă, margarină, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fettuccine De Pui Cajun, Cajun Fettuccine, și Fettuccine De Creveți Cajun.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 3 căni de apă până la fierbere. Se amestecă pastele (din cutia de ajutor pentru pui). Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți margarina la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciuperci, ceapă și ardei gras; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt clare-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
În aceeași tigaie, amestecați laptele, amestecul de sos (din cutia de ajutor de pui), condimentul Italian, boia de ardei și ardeiul roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
8
Reduceți căldura. Gatiti descoperit 6 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sosul de paste de roșii, legumele și puiul. Gatiti neacoperit cu aproximativ 3 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista