Fettuccine cu unt brun și salvie

Fettuccine cu unt brun și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fettuccine cu unt brun și salvie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Un amestec de unt, fettuccine de ou, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Unt Brun De Salvie, și Unt Brun Și Popovers De Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați frunze de salvie și gătiți până când marginile se ondulează și untul este chihlimbar închis (nu ardeți), amestecând și întorcând frunzele ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
UntUnt
5
Transferați salvie pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați bulion de vițel în untul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
UntUnt
7
Adăugați paste și 5 linguri de parmezan ras la amestecul de unt brun în tigaie; aruncați pentru a acoperi, adăugând lichid de gătit rezervat cu linguri dacă este uscat. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
8
Se ornează cu frunze de salvie prăjite, trecând brânza alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
BrânzăBrânză
1
În această rețetă, untul brun nu este strecurat, dar este în turtă scurtă și înghețată. De ce? În unele rețete, solidele din lapte sunt strecurate din untul brun pentru a asigura o textură netedă. În altele, untul brun este strecurat, deoarece va fi gătit cu alte ingrediente și solidele din lapte ar putea arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
înghețatăînghețată
UntUnt
LapteLapte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista