Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino

Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, cuișoare de usturoi, fettuccine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Creveți fără vinovăție și legume Mung Bean & Edamame Fettuccine cu conopidă alfredo, Salată de porumb cu alune, Pecorino și mentă, și Dovlecei La Grătar Cu Mentă Și Pecorino Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; gatiti 9 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă usturoiul; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă edamame și mazăre; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Adăugați paste, coajă, suc și unt; amestecați până se topește untul.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați brânza pecorino Romano, mentă, sare și piper. Se amestecă lichidul de gătit rezervat 2/3 cană.