Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino

Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino
Fettuccine cu Edamame, mentă și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino romano, cuișoare de usturoi, fettuccine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Creveți fără vinovăție și legume Mung Bean & Edamame Fettuccine cu conopidă alfredo, Salată de porumb cu alune, Pecorino și mentă, și Dovlecei La Grătar Cu Mentă Și Pecorino Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa; gatiti 9 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă usturoiul; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă edamame și mazăre; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Adăugați paste, coajă, suc și unt; amestecați până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați brânza pecorino Romano, mentă, sare și piper. Se amestecă lichidul de gătit rezervat 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista