Fettuccine cremoasă la cuptor cu Asiago și cimbru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine coapte cremoase cu Asiago și cimbru. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 937 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frunze de cimbru, piper, paste fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte, Păstârnac cremos la cuptor cu cimbru, și Praz Copt Cremos Cu Usturoi, Cimbru Și Parmigiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele rezervând 1 cană din lichidul de gătit pentru paste.
Într-un castron mare combinați cele 2 căni de brânză Aiago, Creme fraiche, parmezan, cimbru, sare, piper, paste fierte și lichid de gătit pentru paste. Aruncați ușor până când toate ingredientele sunt combinate și pastele sunt acoperite.
Așezați pastele într-un vas de copt cu unt și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză asiago.
Coaceți până la auriu deasupra, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea cel puțin 5 minute și serviți.