Fettuccine cremoasă la cuptor cu Asiago și cimbru

Fettuccine cremoasă la cuptor cu Asiago și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine coapte cremoase cu Asiago și cimbru. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 937 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frunze de cimbru, piper, paste fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte, Păstârnac cremos la cuptor cu cimbru, și Praz Copt Cremos Cu Usturoi, Cimbru Și Parmigiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Scurgeți pastele rezervând 1 cană din lichidul de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Într-un castron mare combinați cele 2 căni de brânză Aiago, Creme fraiche, parmezan, cimbru, sare, piper, paste fierte și lichid de gătit pentru paste. Aruncați ușor până când toate ingredientele sunt combinate și pastele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați pastele într-un vas de copt cu unt și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți până la auriu deasupra, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea cel puțin 5 minute și serviți.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista