Fettuccine cremoasă la cuptor cu Asiago și cimbru

Fettuccine cremoasă la cuptor cu Asiago și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine coapte cremoase cu Asiago și cimbru. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 937 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți frunze de cimbru, piper, paste fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte, Păstârnac cremos la cuptor cu cimbru, și Praz Copt Cremos Cu Usturoi, Cimbru Și Parmigiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți pastele rezervând 1 cană din lichidul de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Într-un castron mare combinați cele 2 căni de brânză Aiago, Creme fraiche, parmezan, cimbru, sare, piper, paste fierte și lichid de gătit pentru paste. Aruncați ușor până când toate ingredientele sunt combinate și pastele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați pastele într-un vas de copt cu unt și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți până la auriu deasupra, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să stea cel puțin 5 minute și serviți.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista