Fetat Jaj cu Deaa

Fetat Jaj cu Deaa
Fetat Jaj cu Deaan este o rețetă fără lactate cu 6 porții. Acest fel principal are 955 de calorii, 74 g de proteine și 58 g de grăsime per porție. Pentru 3,2 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lămâie, pâine pita, orez brun și usturoi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .

Instrucțiuni

1
Pentru a face deaa, amestecați împreună jalapeno, usturoiul și sucul de lămâie. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de servire. Acest gust picant ar trebui să fie oferit pe marginea caserolei, astfel încât invitații tăi să poată adăuga condimente la gustul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 (7-inch) Pâini Plate Pita3 (7-inch) Pâini Plate Pita
(7-inch) Pâine Plate Pita(7-inch) Pâine Plate Pita
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Puneti puiul intr-un cuptor olandez si umpleti cu apa cat sa se acopere; se amestecă ceapa, 1 lingură de ienibahar, foi de dafin, cardamom, rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la mediu-mic și se fierbe timp de 1 oră.
4
Preîncălziți cuptorul pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți bucățile de pui din cuptorul olandez și puneți-le pe o tavă de copt; asezonați fiecare bucată cu sare și piper și cu ienibaharul rămas. Rezervați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Prăjiți bucățile de pui pe grătarul de sus al cuptorului până când puiul începe să devină crocant și devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Tăiați pâinea pita în bucăți mari și aranjați bucățile în strat pe fundul unei caserole, apoi întindeți orezul peste pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ardei ArbolArdei Arbol
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Turnați 4 căni din bulion rezervat peste pita și orez, lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia în bulion. Dacă este necesar, adăugați mai mult stoc pentru a face vasul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Peste orez se pune puiul si se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista