Fetat Jaj cu Deaa

Fetat Jaj cu Deaa
Fetat Jaj cu Deaan este o rețetă fără lactate cu 6 porții. Acest fel principal are 955 de calorii, 74 g de proteine și 58 g de grăsime per porție. Pentru 3,2 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lămâie, pâine pita, orez brun și usturoi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .

Instrucțiuni

1
Pentru a face deaa, amestecați împreună jalapeno, usturoiul și sucul de lămâie. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de servire. Acest gust picant ar trebui să fie oferit pe marginea caserolei, astfel încât invitații tăi să poată adăuga condimente la gustul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 (7-inch) Pâini Plate Pita3 (7-inch) Pâini Plate Pita
(7-inch) Pâine Plate Pita(7-inch) Pâine Plate Pita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Puneti puiul intr-un cuptor olandez si umpleti cu apa cat sa se acopere; se amestecă ceapa, 1 lingură de ienibahar, foi de dafin, cardamom, rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la mediu-mic și se fierbe timp de 1 oră.
4
Preîncălziți cuptorul pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți bucățile de pui din cuptorul olandez și puneți-le pe o tavă de copt; asezonați fiecare bucată cu sare și piper și cu ienibaharul rămas. Rezervați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Prăjiți bucățile de pui pe grătarul de sus al cuptorului până când puiul începe să devină crocant și devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Tăiați pâinea pita în bucăți mari și aranjați bucățile în strat pe fundul unei caserole, apoi întindeți orezul peste pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Turnați 4 căni din bulion rezervat peste pita și orez, lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia în bulion. Dacă este necesar, adăugați mai mult stoc pentru a face vasul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Peste orez se pune puiul si se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista