Feta și miel umplut cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi

Feta și miel umplut cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi
Fetan și miel umplute cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 193 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, crengute de cimbru, picior rulat de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi de miel de Oregano cu lămâie, ulei de măsline și piure de brânză Feta, Păstârnac Și Piure De Cartofi, și Rețetă de piure de cartofi-păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pentru a pregăti mielul, desfaceți friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Combinați brânza, cimbrul tocat și coaja; răspândit peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Stropiți cu 2 lingurițe de suc. Reroll friptură; secure la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați 10 crenguțe de cimbru în fundul unui vas de copt superficial de 2 litri; așezați friptura de miel peste crenguțe de cimbru în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se toarnă sucul rămas și vinul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 145 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Se strecoară sucurile de tigaie printr-o sită fină într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se reduce la 2 linguri (aproximativ 5 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Îndepărtați sfoara; tăiați friptura în felii subțiri. Aranjați feliile pe un platou de servire; stropiți cu sucuri reduse de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pentru a pregăti piureul, gătiți cartofii și păstârnacul în apă clocotită timp de 25 de minute sau până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați iaurt, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
16
Se servește cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
17
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista