Feta Răspândit Htipiti
Răspândirea feta Htipiti ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 86 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, brânză feta, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Feta Răspândit Htipiti, Feta grecească răspândită cu ardei prăjiți (Htipiti), și Htipiti (ardei roșu prăjit grecesc și brânză feta).
Instrucțiuni
Pulse brânză feta, 2 linguri. ulei de măsline, suc de lămâie, ardei de salată pepperoncini, usturoi, oregano, 1/4 până la 1/2 linguriță. ardei roșu zdrobit uscat și piper negru într-un robot de bucătărie de 6 până la 8 ori sau până se combină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 3 zile.
Se servește cu chipsuri crostini sau pita.
Garnisiți cu ardei roșu zdrobit uscat și ulei de măsline, dacă doriți.
Notă: pentru a servi ca sos, pregătiți conform instrucțiunilor, procesând amestecul 3 până la 4 minute.