Fenicul și verdele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul și verdeața. Această rețetă servește 8. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare și piper, muștar dijon, bucăți de mușcătură și frunze de salată cu frunze roșii crocante și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fenicul Cu Verdeață De Nap, Verdeață Cu Caise Și Fenicul, și Linguine cu fenicul și verdeață de iarnă.
Instrucțiuni
Într-un castron larg, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie și muștarul.
Tăiați tulpinile din fenicul. Clătiți frunzele verzi cu pene și tocați suficient pentru a măsura 1/4 cană; aruncați frunzele și tulpinile rămase. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii, orice zone învinețite și fibrele grosiere din capul de fenicul; clătiți capul, feliați subțire și amestecați cu pansamentul în castron.
Adăugați verdeață de fenicul tocat, salată verde și rucola în castron.
Ridicați cu furculița de salată și lingura pentru a se amesteca cu pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper.