Fenicul saut cu lamaie si piper
Saut fenicul cu lămâie și piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, semințele de fenicul, sarea de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui vindecat cu ardei de lămâie cu salată de fenicul, Fenicul și prazul sotate, și
Instrucțiuni
Gatiti semintele de fenicul intr-o cratita mica la foc mediu 1 minut sau pana sunt prajite.
Așezați semințele într-o pungă mică cu fermoar; zdrobiți cu un sucitor.
Combinați semințele de fenicul, frunzele de fenicul, sarea, coaja și piperul într-un castron mare.
Aburiti feliile de fenicul, acoperite, 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați fenicul și uleiul de măsline în amestecul de frunze de fenicul în castron; aruncați bine.