Fenicul Pentru Copii Fiert: Fenecchiedde
Fenicul pentru copii fiert: Fenecchiedde ia în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 233 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bulbi de fenicul foarte, usturoi, sare și piper și hamsii ambalate cu sare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fenicul de pui fiert (petits Fenouils Brais-uri), Fenicul Prăjit Și Morcovi, și Anghinare Pentru Copii Și Fenicul Crocant.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și aruncați bulbii de fenicul pentru copii sau bulbii sferturi. Reveniți la fierbere și gătiți 10 minute, până când feniculul este fraged.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține tot feniculul, încălziți uleiul la foc mediu-mic și adăugați usturoiul, hamsiile și fulgii de piper. Gatiti usor pana cand usturoiul s-a inmuiat si hamsiile incep sa se dizolve.
Adăugați feniculul și continuați să gătiți, amestecând pentru a acoperi feniculul cu uleiul. Condimentează cu sare și piper și gătește încă 5 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.