Fenicul cu rozmarin, ceapă eșalotă și brânză de capră

Fenicul cu rozmarin, ceapă eșalotă și brânză de capră
Fenicul cu rozmarin, șalotă și brânză de capră necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de unt, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Curcubeu Cu Ceapă Eșalotă Și Brânză De Capră, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră, și Salată de mere-rucola cu brânză de capră și ceapă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fenicul pentru bebeluși și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Ungeți fundul unui vas de copt superficial și presărați usturoi, rozmarin și șalotă. Aranjați feniculul în vasul de copt și turnați vinul alb. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, bătând ocazional. Puneți cuptorul la fiert, apoi presărați feniculul cu brânză de capră mărunțită. Se fierbe câteva minute până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista