Fenicul cu rozmarin, ceapă eșalotă și brânză de capră

Fenicul cu rozmarin, șalotă și brânză de capră necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de unt, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Curcubeu Cu Ceapă Eșalotă Și Brânză De Capră, Cartofi noi la grătar cu ciuperci Shiitake, ceapă eșalotă și brânză de capră, și Salată de mere-rucola cu brânză de capră și ceapă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați fenicul pentru bebeluși și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeți.
Ungeți fundul unui vas de copt superficial și presărați usturoi, rozmarin și șalotă. Aranjați feniculul în vasul de copt și turnați vinul alb. Condimentează cu sare și piper.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, bătând ocazional. Puneți cuptorul la fiert, apoi presărați feniculul cu brânză de capră mărunțită. Se fierbe câteva minute până se topește brânza.