Felii de porc în sos Hoisin
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Feliile de porc în sos Hoisin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 258 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos hoisin, ulei vegetal, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și tăiței cu sos de arahide Hoisin, Chifle de porc aburite cu sos de scufundare Hoisin, și Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul de porc în bucăți groase de 1/4 inci. Într-un castron, combinați ingredientele pentru marinată: sosul de soia întunecat, sherry și amidon de porumb.
Adăugați carnea de porc și amestecați; lăsați să stea cel puțin 10 minute.
Într-un wok din oțel carbon, încălziți uleiul vegetal la foc mare până la fumat.
Adăugați scallions și ghimbir, și se amestecă-prăji până aromatice, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați carnea de porc, rezervând orice marinată rămasă și amestecați timp de aproximativ 5 minute, până când carnea de porc este gata.
Adăugați ardeii verzi și roșii și amestecați încă un minut.
Adăugați sosul hoisin, sherry, sare și piper negru și combinați.
Adăugați 2 linguri de apă la marinada rămasă în castron și adăugați la wok. Aruncați pentru a se amesteca bine.
Scoateți de pe foc, stropiți cu uleiul de susan și serviți imediat.