Usturoi muștar șuncă felie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 698 calorii, 63G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru 3,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână friptură de șuncă, suc de portocale, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Felie De Șuncă Glazurată, Felie de șuncă cu ananas, și Felie De Șuncă Piersică sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați felia de șuncă într-un vas de copt puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă muștarul și usturoiul; se întinde peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, Optional
4
Se toarnă suficient lapte pentru a acoperi șunca la aproximativ 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mustar Preparat, Optional
5
Coaceți, neacoperit timp de 1 oră, ungând ocazional cu laptele.