Felie de cheesecake cu cireșe
Cherry cheesecake slice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu pâine scurtă, făină, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 165 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Felie Coaptă De Cireșe, Cookie-uri de felie și coacere cu fistic de cireșe, și Rețetă De Cocktail De Vodcă Cu Felie De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Ungeți și tapetați o formă de terină metalică cu fețe libere (27 x 10cm, 7cm adâncime) sau o formă de pâine de dimensiuni similare cu pergament de copt. Sfat shortbread într-un procesor de alimente și blitz în firimituri, apoi se toarnă în unt și să continue să whizz până sa textura de unt de arahide neted. Apăsați amestecul de pâine scurtă în baza de staniu.
Bateți brânza, extractul de vanilie și zahărul până se omogenizează, apoi bateți în făină și ouă până când se combină complet acest lucru se poate face manual sau într-un robot de bucătărie.
Se toarnă amestecul peste baza de biscuiți și se netezește cu o spatulă.
Coaceți aproximativ 1 oră până când este complet setat și nuanțat maro la margini. Se lasă să se răcească din frigider, apoi se dă la frigider până se răcește complet.
În timp ce tortul se răcește, presărați zahărul într-o tigaie și puneți-l la foc mare până se caramelizează. Aruncați cireșele și tocați în zahăr timp de 3-4 minute până când sunt lipicioase și și-au eliberat sucurile, dar nu s-au prăbușit prea mult. Se lasă să se răcească, apoi se strecoară sucul de cireșe înapoi în tigaie.
Se pune la foc mare și se reduce sucul la un sirop lipicios, se lasă deoparte să se răcească. Pentru a servi, eliberați ușor tortul din matriță pe o placă și lăsați-l la temperatura camerei timp de 30 de minute. Chiar înainte de servire, lingurați cireșele, stropiți cu siropul și tăiați-le felii.