Fasole verde și porumb cu unt de var

Fasole verde și porumb cu unt de var
Fasolea verde și porumbul cu unt de tei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 179 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coaja de tei, porumb, suc de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi, Fasole Verde Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde, și Fasole de unt cu unt, mentă și tei din bucătăria Lee Bros. Charleston pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasole verde, porumb și sare. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt bine incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
PorumbPorumb
SareSare
3
Se amestecă coaja de tei și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
SucSuc
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista