Fasole verde în vinetă groasă de roșii
Fasolea verde în vinetă de roșii groase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 114 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți piper, busuioc, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros, Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros, și Rigatoni pesto cremos cu vinetă groasă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; aruncați bine.
Combinați oțeturile, uleiul și zahărul, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Se toarnă peste amestecul de roșii; aruncați ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Spălați fasolea; tăiați capetele și îndepărtați șirurile.
Tăiați în bucăți de 2 inci. Aranjați fasolea într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Așezați fasolea verde într-un castron mare.
Adăugați amestecul de roșii la fasolea verde și aruncați ușor. Capac; se răcește 1 oră.