Fasole Verde Vinaigrette
Fasole verde Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei vegetal, fasole, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Cu Vinaigrette, Fasole verde cu vinaigret de usturoi, și Fasole verde cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un castron mare cu apă cu gheață în chiuvetă. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați fasole verde și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand fasolea este frageda, 3-5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați rapid fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se usca. (Se poate face până la 3 zile în avans până la acest punct. Înfășurați prosoape de hârtie umede, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Într-un castron mare, amestecați împreună oțet, suc de lămâie, 1/4 linguriță. sare, 1/8 linguriță. piper, muștar și ceapă eșalotă până la amestec. Adăugați încet ambele uleiuri, amestecând constant, până se îngroașă. (Se poate face cu până la 3 zile în avans, minus șalotul. Păstrați răcit într-un borcan de sticlă cu un capac bine fixat.
Adăugați șalot chiar înainte de utilizare.)
Chiar înainte de servire, adăugați fasole în castron cu vinaigrette. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Serviți la temperatura camerei.