Fasole verde prăjită și caju este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână ghimbir, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Fasole verde de usturoi prăjită cu caju, Fasole verde cu caju, și Fasole verde si caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați fasolea verde cu șobolani, ghimbir, ulei de susan, sos de soia și piper roșu zdrobit uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se întinde într - un vas de copt de 13 x 9 inci și se coace, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când este crocant.