Fasole verde italiană cu ceapă și busuioc
Fasolea verde italiană cu ceapă și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână fasole, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Pui Italian cu șuncă , busuioc și fasole, și Provolone, busuioc și ceapă pe pâine italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați fasole verde și ingredientele rămase; gatiti 20-25 de minute sau pana cand fasolea este frageda.