Nevoie de o curs principal fără lactate? Fasolea verde și carnea de vită Gel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, făină, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Carne de vită cu fasole verde, Carne de vită glazurată cu soia și fasole verde, și Fasole Verde Arabă Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați carnea de vită măcinată, ghimbirul, usturoiul, pudra de ceapă și piperul. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ceapă
Carne De Vită Măcinată
Usturoi
Ghimbir
Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă sosul de soia și mierea în amestecul de vită. Se amestecă fasolea verde. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 7 până la 10 minute, până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Sos De Soia
Fasole
Miere
Carne De Vită
3
Într-un castron mic, amestecați făina și apa. Se amestecă în amestecul de carne de vită și fasole și se continuă gătitul aproximativ 5 minute, până se îngroașă.