Fasole verde cu rosii

Fasole verde cu rosii
Fasole verde cu roșii necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 122 de calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați fasole verde tăiată, sos pentru salată, roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ fasole verde și roșii, fasole verde cu roșii și fasole verde cu roșii.

Instrucțiuni

1
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana devine crocant; scurgere. adăugați roșiile și sosul pentru salată; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista