Fasole verde cu Radicchio
Fasolea verde cu Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 61 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole verde cu Radicchio, Fasole Verde Și Radicchio Cu Parmezan Ras, și Salată Radicchio Cu Fasole Verde Și Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Scoateți capetele fasolei. Radicchio de bază și felie fină. Albiți fasolea în apă până când este fragedă, 5 până la 7 minute.
Scurgeți bine și rezervați tigaia.
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați unt. Când s-a topit, amestecați radicchio și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand salata este usor ofilita, aproximativ 3 minute.
Reduceți căldura la minim și amestecați fasolea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este foarte frageda, aproximativ 2 minute. Condimentează cu suc de lămâie și sare și piper după gust.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;