Fasole verde cu ciuperci prăjite
Fasolea verde cu ciuperci prăjite este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet balsamic, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fasole Verde Prăjită Și Ciuperci, Fasole verde prăjită și ciuperci, și Fasole verde prăjită și ciuperci cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-o oală mare cu apă clocotită și gătiți 3 până la 4 minute sau până când este crocantă. Scufundați imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Acoperiți și răciți până la 2 zile.
Combinați ciupercile, 1 lingură. oțet și următoarele 4 ingrediente pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Răspândiți ciupercile într-un singur strat.
Prăjiți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând o dată sau de două ori. Reîncălziți fasolea verde la cuptorul cu microunde la 3 minute sau până când este fierbinte.
Combinați fasolea verde, ciupercile prăjite și restul de 1 lingură. oțet; aruncă bine.