Fasole verde cu ciuperci prăjite

Fasole verde cu ciuperci prăjite
Fasolea verde cu ciuperci prăjite este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet balsamic, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fasole Verde Prăjită Și Ciuperci, Fasole verde prăjită și ciuperci, și Fasole verde prăjită și ciuperci cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea verde într-o oală mare cu apă clocotită și gătiți 3 până la 4 minute sau până când este crocantă. Scufundați imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Acoperiți și răciți până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Combinați ciupercile, 1 lingură. oțet și următoarele 4 ingrediente pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Răspândiți ciupercile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Prăjiți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând o dată sau de două ori. Reîncălziți fasolea verde la cuptorul cu microunde la 3 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Combinați fasolea verde, ciupercile prăjite și restul de 1 lingură. oțet; aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista