Fasole Verde Arțar-Muștar
Maple-muștar fasole verde este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 63 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de sirop de arțar, muștar dijon, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Fasole Verde Muștar, Fasole verde în sos de muștar, și Fasole verde cu muștar integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, aduceți 2 litri de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați fasole și gătiți, neacoperite, până când sunt fragede, 5 până la 8 minute; se scurge și se toarnă într-un castron.
Între timp, amestecați muștarul cu oțetul, siropul de arțar și uleiul.
Se toarnă peste fasole fierbinte și se amestecă pentru a acoperi bine; se presara cu ceapa. Condimentează după gust cu sare și piper.