Fasole roșie și orez

Fasolea roșie și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 288 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de cârnați, semințe de țelină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Crock Oală fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in.
Instrucțiuni
Alegeți peste fasolea uscată și înmuiați-le în apă peste noapte.
A doua zi, scurgeți apa înmuiată și așezați fasolea într-o oală mare sau aragaz lent. Acoperiți cu apă și amestecați usturoiul uscat și ceapa, sarea, frunza de dafin, zahărul, ardeiul cayenne, semințele de țelină, chimenul și fulgii de ardei roșu zdrobiți. Împingeți cârligul de șuncă în jos în fasole. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți la foc mic timp de 3 până la 4 ore.
Se amestecă cârnații afumați, se mai fierbe încă 20 de minute și se servește.