Fasole roșie și orez
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Fasolea roșie și orezul ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 38 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, fasole, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o cratiță mare.
Sotati usturoiul, ceapa, telina si ardeiul gras pana se inmoaie. Se amestecă boabele de rinichi, pudra de ceapă, sarea, piperul și sosul fierbinte. Reduceți căldura la minim și lăsați amestecul să fiarbă încet în timp ce gătiți orezul.
Aduceți bulionul de pui la fiert și amestecați orezul și untul. Reveniți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute fără a scoate capacul.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Îndoiți ușor orezul și fasolea și transferați-le într-un vas de servire.
Se servește garnisit cu cilantro.