Fasole Rapidă Clasică La Cuptor

Fasole Rapidă Clasică La Cuptor
Fasolea rapidă clasică la cuptor este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de boia de ardei, crenguțe de cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cele mai bune fasole coapte vreodată {Kosher și rapid!}, Fasole simplă și rapidă, și Fasole coaptă rapidă și ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 10 inci la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Îndepărtați slănina cu o lingură cu fante, rezervând picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Adăugați ceapa și crenguțele de cimbru la picături în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă bulionul și ingredientele rămase; reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, 10 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
6
Se ia de pe foc; se amestecă slănina. Se fierbe 4 minute sau până când bulele și marginile sunt cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista