Fasole Rapidă Clasică La Cuptor
Fasolea rapidă clasică la cuptor este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de boia de ardei, crenguțe de cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cele mai bune fasole coapte vreodată {Kosher și rapid!}, Fasole simplă și rapidă, și Fasole coaptă rapidă și ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 10 inci la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Îndepărtați slănina cu o lingură cu fante, rezervând picături.
Adăugați ceapa și crenguțele de cimbru la picături în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă bulionul și ingredientele rămase; reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, 10 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional. Aruncați cimbru.
Se ia de pe foc; se amestecă slănina. Se fierbe 4 minute sau până când bulele și marginile sunt cruste.