Fasole neagră fumurie cu miel la grătar

Fasole neagră fumurie cu miel la grătar
Fasolea neagră fumurie cu miel la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,98 USD pe porție. O porție conține 764 calorii, 53G de proteine, și 46G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de chimen măcinat, vin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Pâine prăjită cu Avocado cu fasole neagră fumurie, spanac și ouă, Quinoa cubaneză prăjită cu fasole neagră și Tempeh fumuriu, și Chili de curcan afumat cu ardei Chipotle și fasole neagră și albă.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Aduceți fasolea și 1 litru de apă la fierbere la foc mare într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și îndepărtați-l de pe foc. Fasolele sunt gata de gătit după înmuiere timp de 2 ore, dar sunt mai digerabile după 4 ore. Pentru utilizare, scurgeți și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fiert 2 căni de apă, 1 cană de ceapă tocată, coriandru, chili, usturoi, 1/2 linguriță de chimen și oregano. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute. Rotiți într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În tigaie combinați amestecul de ceapă, bulionul și fasolea înmuiată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați frecvent slănina și 1 1/2 căni de ceapă până când ceapa este aurie adâncă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă vinul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pe un raft într - o tigaie de broiler de 12 pe 15 inci, prăjiți roșiile la 2 inci de la căldură, întorcându-se până se înnegresc peste tot, aproximativ 15 minute. Tăiați gros; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Adăugați amestecul de slănină, roșiile, maghiranul tocat și oțetul în fasole. Se fierbe, neacoperit, amestecând des, până când fasolea este fragedă să muște și se evaporă suficient lichid pentru a face o tocană groasă, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
În timp ce fasolea se fierbe, presărați mielul peste tot cu sare, piper și chimen rămas. Se fierbe 2 inci sub căldură, întorcându-se o dată, până când se face după bunul plac, aproximativ 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Se amestecă amestecul de fasole în 4 boluri largi de supă. Topiți fiecare cu o cotletă de miel și garnisiți cu crengute de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
MaghiranMaghiran
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista