Fasole Neagră Cubaneză I

Fasole Neagră Cubaneză I
Fasole neagră cubaneză i este a fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 83 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ardei chile, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole Neagră Cubaneză, Fasole Neagră Cubaneză, și Fasole Neagră Cubaneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, înmuiați fasolea în apă pentru a acoperi peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Clătiți fasolea și transferați-o într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, ardeii grași, frunzele de dafin, ardeiul, chimenul, oregano și ardeii chile, împreună cu apa pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
4
Testați fasolea pentru tandrețe și, atunci când este fragedă, adăugați usturoi și oțet balsamic. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista