Fasole lungă cu sos de fasole neagră
Fasolea lungă cu sos de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați fasole, carne de porc măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Wok-fasole lungă carbonizată cu măsline negre, Fasole lungă chinezească cu piper negru crăpat, și Fasole Verde Cu Sos De Fasole Neagră De Usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tulpinii din fasole, îndepărtați orice șiruri și tăiați fasolea în lungimi de 3 inci; clătiți.
Setați un wok sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 cană de apă și fasole. Acoperiți și amestecați ocazional până când fasolea este fragedă pentru a mușca, 4 până la 5 minute.
Scurgeți fasolea și turnați într-un bol.
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul de fasole neagră, 3/4 cană de apă și amidonul de porumb.
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați ulei. Când este fierbinte, adăugați carne de porc și amestecați până când carnea se sfărâmă și se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa și amestecați 1 minut.
Adăugați amestecul de sos de fasole neagră și fasolea. Se amestecă până fierbe sosul, aproximativ 1 minut.