Fasole lungă cu sos de fasole neagră

Fasole lungă cu sos de fasole neagră
Fasolea lungă cu sos de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați fasole, carne de porc măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Wok-fasole lungă carbonizată cu măsline negre, Fasole lungă chinezească cu piper negru crăpat, și Fasole Verde Cu Sos De Fasole Neagră De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele tulpinii din fasole, îndepărtați orice șiruri și tăiați fasolea în lungimi de 3 inci; clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Setați un wok sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 cană de apă și fasole. Acoperiți și amestecați ocazional până când fasolea este fragedă pentru a mușca, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Scurgeți fasolea și turnați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul de fasole neagră, 3/4 cană de apă și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați ulei. Când este fierbinte, adăugați carne de porc și amestecați până când carnea se sfărâmă și se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați amestecul de sos de fasole neagră și fasolea. Se amestecă până fierbe sosul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista