Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea la cuptor cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 32 și costă 47 cenți pe porție. Un amestec de slănină, carne de porc și fasole, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent Ușor, Cele Mai Bune Fasole Coapte Cu Aragaz Lent, și Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; se toarnă într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Gatiti si amestecati slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute; se adaugă la carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă carnea de porc și fasolea, fasolea, zahărul alb, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul și fumul lichid în amestecul de vită.