Fasole La Cuptor Boston
Boston fasole coapte ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de fasole coaptă, ceapă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole La Cuptor Boston, Fasole la cuptor Boston, și Fasole La Cuptor Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Așezați ceapa în caserola de 1-1/2 litri sau oala de fasole.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
Coaceți 45 de minute până la 1 oră sau până când lichidul este aproape complet absorbit și amestecul de fasole este încălzit.