Fasole La Cuptor
Fasolea la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 324 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chimen măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 150 buc/300 buc.înmuiați fasolea peste noapte.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.Gatiti fasolea in apa clocotita pana la 2 ore.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o farfurie mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și sotati ceapa și usturoiul până se rumenesc.
Adăugați ceapa și usturoiul la fasole.
Adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați.Cu capacul pus, coaceți fasolea timp de 3 ore, amestecând frecvent.Verificați nivelul de umiditate și adăugați apă dacă este necesar.După 3 ore, scoateți capacul și continuați să coaceți încă 30 de minute.Se dă la frigider într-un borcan etanș până la o săptămână.