Fasole Garbanzo prăjită picantă și fistic
Dacă 49 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fasolea Garbanzo prăjită picantă și fisticul ar putea fi un super fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de fasole garbanzo, piper cayenne, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fistic prăjit cu ardei dulce, Supă de dovleac cu fistic prăjit, și Fistic Prăjit Cu Arțar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. aruncați fasolea garbanzo cu următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Transferați amestecul pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când garbanzos sunt aurii și crocante, amestecând ocazional cu spatula metalică, aproximativ 20 de minute. (Se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la temperatura camerei.)
Se amestecă fisticul și cimbru în amestecul de garbanzo.
Coaceți până când fasolea și fisticul sunt crocante, aproximativ 12 minute.
Transferați amestecul în castron și serviți cald.