Fasole Fava și Risotto Verde

Fasole Fava și Risotto Verde
Fava fasole și verdeață Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 637 calorii. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Cap la magazin și ridica qt. bulion de pui, parmezan, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez sushi ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Un joc cu alimente sau o fasole Fava Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F, Risotto de fasole Fava și slănină, și Fasole Fava și Risotto de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pancetta brună într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați pe prosoape de hârtie cu o lingură pliată, lăsând grăsimea în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, aduceți bulionul și 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică sau cuptorul cu microunde într-o cană de măsurare de sticlă până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Reduceți căldura sub oală mare la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați suficient ulei în grăsime pentru a face 3 linguri. Se amestecă ceapa verde, fenicul, orezul, sarea și 1/2 linguriță. piper; gatiti, amestecand, pana cand orezul este opac, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul, 1/2 cană la un moment dat și se gătește, amestecând constant până când aproape tot bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este fraged la mușcătură, aproximativ 20 de minute; textura ar trebui să fie destul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scoateți din căldură.
7
Se topește untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați verdeață fava și gătiți, întorcându-vă ocazional cu clești, până la un verde strălucitor, ofilit și fraged, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Îndoiți verdeața și fasolea fava, 1/2 cană de brânză și pancetta în risotto. Se amestecă aproximativ 1/4 cană mai multă apă fierbinte pentru a slăbi textura. Lingurați în boluri, macinați mai mult piper deasupra și serviți cu mai multă brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
* Găsiți la piețele fermierilor.
11
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
12
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista