Fasole Fava, porumb alb și Succotash de ciuperci sălbatice
Rețeta fasole Fava, porumb alb și Succotash de ciuperci sălbatice este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Rețete similare includ Sucotaș De Porumb, Fasole Fava Și Castraveți, Succotash Cu Dovlecei, Fasole Fava, Porumb Dulce Și Pancetta, și Tarta Cu Ciuperci Sălbatice Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Coajă fasole fava; gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 1 minut.
Se scurge bine. Clătiți sub apă curentă rece și uscați. Folosiți vârful degetelor pentru a trage un pic de piele dură din partea de sus a fiecărei fasole și împingeți fasolea din piele. Pune fasolea deoparte.
Topiți 1 lingură de unt la foc mediu într-o tigaie medie; adăugați ciuperci, 1/4 linguriță sare și piper. Saut 4 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie.
Se adauga ceapa si restul de 1/4 lingurita de sare; saut 2 minute.
Se adaugă porumb și restul de 1 lingura de unt, și saut 3 minute. Se amestecă în fasole fava, și saut 2 minute.
Adăugați ciuperci; saut 1 minut sau până când se încălzește bine. Se amestecă tarhonul și se servește imediat.