Fasole Fava Marinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea marinată. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 252 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole fava, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), și Fasole Fava cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. În timp ce apa se încălzește, scoateți fasolea fava din păstăile lor lungi. Odată ce apa fierbe, adăugați fasolea fava și gătiți până la un verde aprins și doar fraged, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți imediat sub apă rece. Scoateți fasolea verde strălucitoare din carcasă și puneți-o deoparte.
Într-un borcan de halbă, combinați oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, crenguțele de rozmarin, sarea și piperul.
Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a combina vinaigreta.
Se toarnă fasolea preparată în borcanul cu vinetă. Înlocuiți capacul și agitați pentru a acoperi fasolea fava.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire. Fasolea fava marinată va dura 2-3 zile la frigider.