Fasolea de porc și Pinto este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 767 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, conserve de roșii, chipsuri de tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, Cea mai bună oală de fasole din toate timpurile - fasole Pinto Homestyle cu opțiune de oală sub presiune, și Fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
5
Puneți friptura într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron, combinați fasolea, roșiile, morcovii, țelina, apa, ardeii iute, pudra de chili, usturoiul, chimenul, oregano și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 ore mai mult sau pana cand fasolea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Scoateți carnea, tăiați cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Cu o lingură cu fante, serviți amestecul de carne peste chipsuri de porumb sau în tortilla; serviți cu toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei