Fasole cu unt de mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea cu unt de mărar. Această rețetă servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 313 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, șalotă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fasole și mazăre cu unt de mentă, Salată de fasole, mărar și Feta, și Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole).
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o oală mare și sare Liberal.
Adăugați fasolea și fierbeți până se înmoaie (aproximativ 5 minute).
Scurgeți fasolea și clătiți bine sub apă rece.
Topiți untul la foc mediu-mic într-o tigaie mare, cu față dreaptă, amestecați șalotele și sarea Liberal. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale si aromata, aproximativ cinci minute, apoi adaugati fasolea. Se amestecă pentru a acoperi fasolea cu unt și se fierbe timp de un minut, apoi se adaugă parmezan și se amestecă până se topește parmezanul.
Se ia de pe foc și se amestecă mărarul.
Adăugați sare după gust și suc de lămâie, dacă doriți.